Waarom kiezen voor BOUWCLOUD?


 Gebruiksgemak

De ingaven van gegevens dient zo eenvoudig en intuïtief mogelijk te zijn, waarbij alle interne informatie van de software maximaal verborgen wordt, om de complexiteit van het softwarepakket niet tot uiting te laten komen tijdens het gebruik.

Door het gebruik van slepen, drag-and-drop, … combineert de toepassing het gebruiksgemak van een conventionele interface met de voordelen van een webapp.


 In the cloud

De software is vanop elke computer toegankelijk, waarbij de informatie echter niet lokaal wordt opgeslagen, zodat een maximale deling van informatie mogelijk wordt.

Om toegang te krijgen tot het systeem dient geen afzonderlijke software (en bijbehorende licenties) op een computer geïnstalleerd worden. Men dient enkel over een moderne webbrowser te beschikken en hiermee naar de applicatie te surfen.

Ook zorgt het feit dat de toepassing zich volledig in de cloud bevindt voor een gemakkelijk beheer van de software. Een software-update dient éénmaal op de server uitgevoerd te worden, waarna alle gebruikers over deze laatste versie kunnen beschikken.


 Database-gebaseerd

De informatie dient volledig in een database opgeslagen te worden, opdat alle informatie onder de verschillende modules en submodules éénduidig gedeeld kan worden.

Het gebruik van een database zorgt voor een gestructureerde opslag van alle gegevens, wat de betrouwbaarheid verhogen en de backup makkelijker maakt. Hierdoor krijgt u een zekerheid dat gegevens niet verloren kunnen gaan.

Ook de bestandsuitwisseling met andere softwarepakketten wordt hierdoor mogelijk gemaakt.


 Open-source componenten

De toepassing is gebouwd op open-source technologieën welke zichzelf reeds bewezen hebben. Op deze manier worden ook een dure opstart, upgrades of beperkingen in aantal gebruikers vermeden.

BOUWCLOUD is een product van

Portaal Comm. V.
Dendermondse Steenweg 42
9100 Sint-Niklaas
België

E-mail: info@bouwcloud.be

Tel.: 0478 050 815

Chatten via WhatsApp: 0478 050 815

BTW BE 0842.673.246
RPR 23 0054493

Langskomen is steeds mogelijk op afspraak.