BOUWCLOUD is een online cloud-gebaseerd softwarepakket voor het beheer van bouwprojecten in een organisatie met meerdere medewerkers. Het is een online website die bestaat uit vier modules.


 Administratieve dienst

Deze module is gebouwd voor de centrale diensten op het hoofdkantoor. Hier kan de financiële dienst (betaling van facturen, overzicht borgstellingen, …) en de aankoopdienst (overzicht openstaande prijsvragen, openstaande contracten, …) een overzicht bijhouden over de verschillende projecten heen.


 Logistieke dienst

Deze module is gebouwd voor de afdeling die zich bezighoudt met de ondersteuning van de werven door middel van aanlevering van verbruiksmaterialen of het verhuur van materieel aan de werven.


 Opvolging van projecten

Deze module is het centrale deel van het softwarepakket en bevat tal van toepassingen welke het beheer van een project mogelijk maken vanaf de calculatiefase tot en met de opvolging van het project in uitvoering in al zijn aspecten. Alle informatie wordt hier centraal bijgehouden en ter beschikking gesteld van alle medewerkers.

  1. Opmaak van een offerte met een onderbouwing
  2. Eenvoudig uitsturen van prijsaanvragen
  3. Gemakkelijke opmaak van prijsvergelijkingen
  4. Beheer contracten
  5. Beheer vorderingen onderaannemers/leveranciers
  6. Opmaak meetstaten
  7. Beheer leveringsbonnen
  8. Opmaak meerwerken
  9. Opmaak vorderingsstaten
  10. Inzicht in het financieel resultaat van het project


 Persoonlijk loket

Deze module is ontwikkeld voor het beheer van persoonsgebonden informatie, bijvoorbeeld het beheer van de gepresteerde uren in functie van de verschillende projecten.

BOUWCLOUD is een product van

Portaal Comm. V.
Dendermondse Steenweg 42
9100 Sint-Niklaas
België

E-mail: info@bouwcloud.be

Tel.: 0478 050 815

Chatten via WhatsApp: 0478 050 815

BTW BE 0842.673.246
RPR 23 0054493

Langskomen is steeds mogelijk op afspraak.